September 24, 2020

Aarhus-baseret software til opsporing af problemspillere og ludomaner testet og valideret af GLI

Mindway’s GameScanner er den første software til forebyggelse af problemspil og ludomani, der har fået sin performance testet og valideret af GLI i en sample test.

GameScanner’s fine performancetal er testet i en sample test af Gaming Laboratories International ® (GLI), spilindustriens førende test og certificeringsvirksomhed. Med dette vigtige skridt er de følgende påstande om GameScanner’s præcision i identifikationen af problemspillere og ludomaner valideret af en uvildig 3. part. Performancetallene er baseret på GameScanner’s 24-7-365 profilering og monitorering af spillere.

Mindst 99% af spillere, der manuelt er vurderet til at være potentielle ludomaner, er enten kategoriseret som problemspillere eller potentielle ludomaner af GameScanner.” * oversat fra original forneden

”Mindst 88,5% af spillere, der manuelt er vurderet til at være potentielle ludomaner, er kategoriseret som potentielle ludomaner af GameScanner.” ** oversat fra original forneden

GameScanner er en del af Mindway Solution Suite, der tilbyder en vifte af løsninger, der sikrer ansvarligt spil via synergien mellem avanceret kunstig intelligens, neurovidenskab og ekspertvurderinger af spillemønstre. Når GameScanner er implementeret hos online spiludbydere, monitorerer og analyserer den automatisk hvert spil hos hver enkelt kunde 24-7-365. Resultatet er en løbende spillerprofilering og dermed risikovurdering af hver kundes spiladfærd.

“Det er en kæmpe milepæl for os, at Mindway’s GameScanner software er blevet testet og valideret af GLI i en sample test som den første software til forebyggelse af problemspil og ludomani. GLI, som er højt anset i spilindustrien på grund af deres certificeringer og tests, har gennemført testen. Vi er stolte over, at de performancetal vi selv ser, er bekræftet i en test fra en uvildig 3. part. Det er endnu et skridt i retningen af at hæve niveauet for spillersikkerhed og gøre spil mere bæredygtigt, samtidigt med at det stadig er underholdende,” siger Rasmus Kjærgaard, direktør hos Mindway AI.

Aarhus-baserede Mindway AI har den mission at forbedre spillerbeskyttelse og skabe en bæredygtig spillebranche, alt imens spil forbliver god underholdning. GameScanner-softwaren analyserer spildata i baggrunden, og er dermed ikke til gene for spillerne, men en usynlig sikkerhedssele, skulle der være tegn på problemspil eller ludomani. Algoritmen bag GameScannergiver besked til spiludbyderen, når den opsporer afvigende spiladfærd, og muliggør dermed, at de 1-2% spillere, der er i fare for eller udvikler ludomani automatisk bliver fundet.

Fakta om GameScanner:

  • Baseret på kunstig intelligens og neurovidenskab
  • Fuldautomatisk spillerprofilering og -monitorering 24-7-365
  • Tidlig opsporing af spilleproblemer og intervention
  • En del af Mindway Solution Suite som også favner Gamalyze (selvtest i form af et spil) og GameChanger (hjernetræningsspil til sundere spiladfærd)
  • Første løsning til forebyggelse af ludomani der er sample-testet og valideret af GLI
  • Priser: Innovation and Responsible Gambling 2018 (EGR), Industry Innovation of the Year 2018 (GiH), winner of Paddy Power Betfair Innovation Competition 2018
  • *At least 99% of subjects manually assessed as potential problem gamblers are classified as either at-risk or potential problem gamblers by GameScanner
  • **At least 88.5% of subjects manually assessed as potential problem gamblers are classified as potential problem gamblers by GameScanner

Kontakt:

Direktør: Mindway AI: Rasmus Kjærgaard +45 93 30 20 99, rk@mindway-ai.com

Presseforespørgsler: Marketing Manager Lisa Beuschau, +45 30 62 28 14, lb@mindway-ai.com

Om Mindway AI:

Mindway AI er en prisvindende softwarevirksomhed, der skaber innovative og avancerede softwareløsninger til bl.a. fuldautomatisk profilering og monitorering af online spillere 24-7-365. Teknologien, der er baseret på neurovidenskab og kunstig intelligens, muliggør opsporing af problemspillere og ludomaner tidligt og præcist. Mindway AI samarbejder med spiludbydere, platformleverandører, spillemyndigheder og regeringer og leverer state-of-the-art tidlig opsporing og intervention til ansvarligt spil og forebyggelse af ludomani.

Sign up for Mindway AI's newsletter

Receive our newsletter 8 times a year to stay updated on the latest news and developments at Mindway AI.